Palvelutukku Pohjoinen mukana Qstockissa!

Image Not Found.

 

Qstock on Oulun oma rockfestari! Ensimmäistä Qstock -festivaalia vietettiin vuonna 2003. Nyt Qstock on ollut loppuunmyyty jo viitenä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi 32 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Qstockin Chill Out -puistossa on perinteisesti voinut hengähtää hyvän ruuan ja juoman äärellä. Tänä kesänä alueelle tuodaan myös oheisohjelmaa uuden Hoviteltan myötä. Hoviteltta on saanut nimensä sen isäntäyritykseltä, KasvisHovilta.

Hoviteltan päiväohjelmaa ovat muun muassa Niko Nousiaisen juontama speed dating, DJ Matti Mainion karaoke ja suosittujien tubettajien Herbalistin, Karoliina Tuominen ja Sita Salminen liveshow. Tubettajia voi myös tavata erikseen järjestetyn meet & greet -osion myötä.

Iltaisin teltan valtaavat dj:t. Perjantaina levyjä pyörittelevät Stepa, DJ Dats ja Elektorni DJs, ja lauantaina vuorossa ovat Cool Down Selectors, DJ Miha ja Sounds Like Kotibileet -klubin DJ:t Jaffa ja Stig-1. Viikonlopun aikana nähdään myös Somepoen Drake-musiikkiin keskittyvä One Dance party ja DJ Illyanan Euro moment.

Hoviteltan tarkempi aikataulu julkaistaan lähiviikkoina.

Muualtakin Chill Out -puistosta löytyy monenlaista koettavaa kaikenikäisille asiakkaille. Puistoon tuodaan muun muassa kasvomaalaus- ja festarikuvauspisteet, ja alueen sisään jäävälle ulkokuntoilupaikalle on luvassa Liikuntakeskus Hukkan järjestämää ohjattua toimintaa.

Kaikki Chill Out -puistossa järjestettävä toiminta on asiakkaille ilmaista.

“Tänä vuonna Qstock saa kokonaan uudenlaisen konseptin Hoviteltan myötä. Oheisohjelmaa on aiemmin nähty ympäri festivaalialuetta, mutta nyt sitä on keskitetysti nonstoppina saman katon alla. Uutuutena on erityisesti speed dating, jonka rennossa ympäristössä voi löytää uusia tuttavuuksia. Samalla kaikenikäisille tarkoitetun Chill Out -puiston laadukas ruoka- ja juomatarjonta antaa oivallisen pysähdyspaikan istahtaa alas”, festivaalituottaja Johanna Snellman kertoo.

Chill Out -puiston ruokapuolesta huolehtivat paikalliset toimijat Tuba Food & Loungen Pop-Up Van, Bar & Grill Kauppuri 5OstroferiaPizzeria NapoliHuovisen Leipomo ja Antell-kahvilat sekä vegaaniruokaan keskittyvä Ho Dai Helsingistä. Tarjolla on myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

Juomaosastolta puolestaan löytyy muun muassa Hartwall Beer Truck erikoisoluineen. Oluita on saatavina myös pieninä annoksina erityisellä maistelutarjottimella. 


www.qstock.fi