Lohipyörykät tomaattikastikkeella

Hätälän horeca-kalajalosteet ammattilaisille valmistetaan tuoreista, puhtaissa vesissä kasvaneista kaloista. Herkulliset ja runsaasti aitoa kalaa sisältävät pihvit ja pyörykät helpottavat kiireistä arkea.

Ainesosat :

100 henkilölle

8 kg Hätälän Lohipyörykkää

1,2 kg juustoraaste

0,4 l oliiviöljy

1,5 kg sipulihake

n. 6,2 kg tomaattimurska

2 dl sokeri

0,5 l worcesterkastike

0,12 kg suola

mustapippuri

Valmistus: 

Kuullota sipuli oliiviöljyssä ja lisää tomaattimurska ja muut mausteet. Kiehauta.

Levitä kastike gn-pakkiin ja lisää sulatetut pyörykät ja juustoraaste. Kuumenna uunissa 175 °C höyry 10 % noin  20 min. kunnes tuotteen lämpötila on vähintään 80 °C. Kuumennusajat ovat uunikohtaisia.