Kahden kalan keitto

Hätälä tarjoaa horeca-ammattikeittiöille monipuolisen valikoiman tuoreita kaloja, tuoreista kaloista valmistettuja pakasteita ja lämmitystä vaille valmiita pihvejä ja pyöryköitä. Kahden kalan keitto syntyy seikuutioista ja lohi- tai kirjolohikuutioista.

Ainesosat :

100 henkilölle

7,0 kg Perunakuutio, raaka                                                            

2,0 kg  Sipulikuutio                                                                                                    

0,025 kg Mustapippuri, rouhittu                                                                              

0,01kg Maustepippuri, kokonainen                                                                        

15,0 kg Vesi                                                           

0,45 kg Kalaliemi                                                                                                        

4,0 kg Hätälän Seikuutio                                     

4,0 kg Hätälä Kirjolohi- tai lohikuutio                                                                    

1,60 kg Sulatejuusto tai juustocreme

(esim. Valio Koskenlaskija®, laktoositon)                                  

0,40 kg  Tilli, hienonnettu                                   

Valmistus:

Mausta vesi kalaliemellä ja pippureilla. Lisää perunakuutiot ja sipuli. Keitä lähes kypsäksi. Lisää kalakuutiot ja kypsennä 5 - 10 minuuttia. Lisää lopuksi sulatejuusto tai juustocreme ja tillihake. Tarkista suola. 

Kypsennysaika määräytyy sen mukaan, käytätkö tuoreita vai pakastettuja kaloja ja perunoita.