Hätälä

POHJOISEN REHTIÄ KALAA

Hätälä Oy:n tarina sai alkunsa, kun Juho Isohätälä alkoi myydä kalaa Oulun torilla vuonna 1938. Nykyään Hätälän perheyritys on moderni kalatalo, jonka Oulun tehtaalla käsitellään kalaa n. 15 milj. kg vuodessa – tuloksena monipuolinen valikoima kalaherkkuja koko Suomen ammattikeittiöihin ja koteihin. Tuotteemme syntyvät vastuullisesti kasvatetusta ja pyydetystä kalasta Hätälän väen tinkimättömällä ammattitaidolla. Noin 200 työntekijän lisäksi väkeemme kuuluu arvostettuina yhteistyökumppaneina yli 400 suomalaista kalastajaa. 

Kahden kalan keitto

Hätälä tarjoaa horeca-ammattikeittiöille monipuolisen valikoiman tuoreita kaloja, tuoreista kaloista valmistettuja pakasteita ja lämmitystä vaille valmiita pihvejä ja pyöryköitä. Kahden kalan keitto syntyy seikuutioista ja lohi- tai kirjolohikuutioista.

Lohipyörykät tomaattikastikkeella

Hätälän horeca-kalajalosteet ammattilaisille valmistetaan tuoreista, puhtaissa vesissä kasvaneista kaloista. Herkulliset ja runsaasti aitoa kalaa sisältävät pihvit ja pyörykät helpottavat kiireistä arkea.