PORKKANAKAKKU 1/1 GN

Reseptin kaikki tuotteet on tilattavissa meiltä!

Ainesosat :

Kakku

1 kg              Kasvishovin porkkanasosetta, tuotenumero: 9503
1 kg               sokeria
800 g            rypsiöljyä
14 g              kanelia
18 g              ruokasoodaa
18 g              suolaa
900 g            vehnäjauhoja
6 kpl             kananmuna

Kuorrute

300 g            voita
225 g            sokeria
400 g            tuorejuustoa
1 kpl              vaniljatanko

Koristeluun

150 g            saksanpähkinöitä

Resepti:

Kakku:

Poraa sauvasekoittimella porkkanasose, sokeri ja rypsiöljy tasaiseksi massaksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää porkkanasoseen joukkoon huolellisesti sekoittaen.

Lisää lopuksi kananmunat yksitellen hyvin sekoittaen.

Paista GN-vuoassa 160 asteessa n 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsää keskeltä.

Kuorrute:

Leikkaa vaniljatanko puoliksi ja kaavi siemenet sokerin joukkoon.

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeahksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon tuorejuusto ja vatkaa tasaiseksi.

Anna kuorrutteen vetäytyä n 30 minuuttia jääkaapissa ennen porkkanakakun täyttämistä.

Koristelu:

Paahda pähkinät 180 asteissa uunissa 5-8 minuuttia.

Murskaa pähkinät kevyesti käsin ennen koristelua.