HOTELLI-RAVINTOLA LASARETTI

Vaihtelevat tarpeet

Hotellin asiakasmäärät vaihtelevat ja suurikin ryhmä saattaa tulla lyhyellä varoitusajalla. Tällöin on tärkeää saada raaka-aineet nopeasti.

“Meille on erityisen arvokasta, että Palvelutukku Pohjoinen pystyy reagoimaan nopeasti meidän muuttuviin tarpeisiin. Tällä tavalla me pystymme palvelemaan omia asiakkaitamme paremmin”, kertoo keittiömestari Mikko Huhtala.

Hotellin ravintola arvostaa nopeutta

Hotelli Lasaretin Ravintola Virta tarjoaa asiakkailleen aitoa ruokaa sekä oululaisia ja suomalaisia makuja. Ravintola on pitkään luottanut Kasvishovin palveluihin muun muassa salaattien, vihannesten ja hedelmien toimittajana.

Pieniä määriä erikoistuotteita

Huhtala suhtautuu työhönsä kunnianhimoisesti ja välillä keittiöön tarvitaan erikoisempiakin raaka-aineita. 

“Kerran halusin juuripersiljaa. Sitä ei löytynyt Palvelutukku Pohjoisen tarjonnasta, mutta he lupasivat etsiä sitä ja kyllähän he lupauksen pitivät! Tällainen räätälöity palvelu edistää myös meidän keittiön tarjontaa”, Mikko kertoo.