KASVISGRATIINI

Reseptin on kehittänyt Ruokamies Joonas Hämäläinen yhteistyössä Palvelutukku Pohjoisen kanssa. Reseptin kaikki tuotteet on tilattavissa tukustamme

Ainesosat :

2kg Kasvishovin keittiön Pariisin Kasvislisäkettä, tuotenumero: 9233

Juustokastike:

100 g voita
100 g vehnäjauhoja
½ dl vettä
10 dl Patu täysmaitoa, tuotenumero: 507
300 g Kuusamon Gourmet Juustomuru, tuotenumero: 5812, 1,5kg pss
suolaa
valkopippuria
muskottipähkinä

Resepti:

Laita kasvikset vuokaan ja kaada juustokastike kasvisten päälle.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä ja gratiini on saanut kauniin värin.

Tarvittaessa voit käyttää gratiinia muutaman minuutin 225 asteisessa uunissa tai grillivastuksen alla, jotta saat pintaan kauniin värin.