Taco Plato

Reseptin on kehittänyt Ruokamies Joonas Hämäläinen yhteistyössä Palvelutukku Pohjoisen kanssa. Reseptin kaikki tuotteet on tilattavissa meiltä.

Ainesosat :

3 kg             Viskaalin naudan 15-17% jauhelihaa

350 g           tacomaustetta 

2 kg              tomaattimurskaa

3 kpl             punainen paprikaa

3 kpl             punasipulia

1 pss             tortillalastuja

                      suolaa

                      mustapippurilla

Ennen uunia

300 g            Kuusamon Gourmet juustoraaste, tuotenumero 5812

100 g            jalopenoja

Uunin jälkeen

500 g            Salsaa

300 g            Mangorajaa

300 g            Chilimajoneesia

300 g            Pikkelöityä punasipulia   

                      limeä

                      korianteria

Resepti :

Leikkaa punasipuli ja paprika siivuiksi. Paista kuumalla pannulla, kunnes ovat saaneet kauniin värin. Nosta poista pannulta.

Ruskista jauheliha kuumalla pannulla ja lisää joukkoon tacomauste sekä tomaattimurska. Lisää joukkoon aikaisemmin ruskistetut kasvikset ja annan hautua 10 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla omaan makuun sopivaksi.

Levitä GN-pakin pohjalle maissilastuja ja lisää päälle mausteista jauheliha-tomaattikastiketta. Levitä toinen kerro maissilastuja kastikkeen päälle. Lisää lopuksi juustoraaste ja jalopenot. Sekoita aineksia lopuksi kevyesti niin, että maissilastuja ja kastiketta on joka puolella sopivasti.

Paista 180 asteissa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. Älä paista liian kauan, ettei ainekset pääse kuivamaan.