Ravintola Puistola

        

       

 
Kasvishovin avulla saadaan omaa arkeamme sujuvammaksi, kun tuotteet tulevat läheltä ja nopeasti.”

Jouni Moilanen, Puistola

    
   
   

Laadukasta ja hyvää ruokaa

Oululaiselle Ravintola Puistolalle puhtaus ja pohjoisuus ovat kunnia-asioita. He panostavat paikallisiin aineksiin ja kauden raaka-aineista valmistettuun lähiruokaan. Kasvishovi on toimittanut heille kasviksia ja lähialueen tuotteita ihan alusta alkaen. 

 
 

Pitkäaikainen kumppanuus

Puistola käyttää päivittäin paljon tuoretta tavaraa. He tarvitsevatkin luotettavan kumppanin, joka ymmärtää heidän tarpeensa ja pystyy toimittamaan nopeasti. ”Me halutaan tehdä kunnollisista raaka-aineista hyvää ruokaa ja Kasvishovi pystyy toimittamaan tuoretta ja laadukasta tavaraa. Kasvishovin kanssa on syntynyt syvempi yhteistyö, jolloin molemmat hyötyvät.” Kertoo ravintoloitsija Sari-Helena Forsman. 

 

 
Sujuvuutta arkeen

Puistolan tarpeet ovat joskus erikoisempia eikä tuotetta välttämättä löydy valmiiksi Kasvishovin listoilta. “Kasvishovi on valmis etsimään meille raaka-aineita listan ulkopuolelta. Tämä säästää tietysti meidän omaa aikaamme ja tekee Kasvishovin palvelusta entistä parempaa.” Sanoo keittiömestari Jouni Moilanen.

 
 
 Kasvishovi
edistää lähellä tuotettujen raaka-aineiden saatavuutta. Laajan verkostomme avulla voimme tarjota  kaikki, mitä ammattikeittiösi tarvitsee. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää